27 Ocak 2010 Çarşamba

Yine Mi Ceza Offf...




Geldigimizden beri, yedigimiz trafik cezalari ile gitmeden rekor kiracagiz sanirim. Burada kurallar geregi, kimse kafasina gore park edemiyor. Hemen hemen bir cok yerin saati, kurali ya da ucreti var. Otoparklar ise ates pahasi diyebilirim. Eger arabanizi tereddutle park ettiyseniz, donuste ceza yazisyla karsilasmamaniz kacinilmaz.Tabi bir de Yangin muslugu olan yerlere, cadde temizligi olacagi gunlerde yazi varsa ve park edrseniz de arabaniz cekiliyor...Biz 2 tane park, 2 tane kirmizi isik cezasi kazandik super oluyor ucretleri! :)

Yedigimiz cezalardan birinde ise, kamera kirmizida gecerken fotografimizi cekmis, o da bir guzel eve geldi. 3 asamali gecis resimlerimizi gorunce hakkaten gecmisiz dedik...
Ve gelelim en son yasadigimiza; umarim son olur. Aksam araba ile eve donerken bir an once eve varip, tatli tatli cay icme planlari kuruyorduk. Esim onde giden arabanin yavas gitmesine sabirsizlandi ve sollamak istedi ve sollamak icin "only" olan bir serite gecti. (Amerika'da -only- diye tabir edilen seritler var, bu seritlere sadece saga veya sadece sola donmek icin girebiliyorsunuz). Biz de donmeyecegimiz halde araba sollamak icin only seridine girince, ayrica bir de donus icin kirmizi yanarken biz direk gecince, uzerine bir de arkamizda Polis olunca tahmin edin artik olanlari...(meger arkamizda polis arabasi varmis ve biz gormemisiz)
Tam bir film sahnesi gerceklesti... Polis isiklarini yakip pesimize takildi. Sonra kenarda durduk ve arabadan inemeden eller direksiyonda polisin arabaya gelmesini bekledik. Neyse, elinde bir fenerle gelip cami acin dedi, tabi bizim cam bozuk kapiyi actikkk, ve 4. cezamizi kazandik :)


Sonuc olarak; Esim ve Ben guzel bir macera yasamis olup,tekrar yasamamak icin kurallari unutmamayi umut ediyoruz.

Hiç yorum yok: