2 Temmuz 2010 Cuma

Veee Hediye cekilisini KAZANANLAR....

           http://www.meltemindunyasi.com/
 
 
 Tebrikler   '' Meltemin dunyasi '' ve ''  sound of the rain '' oduller size geliyor...Cekilisi Random org.araciligi ile yaptim ama maalesef buraya kaydetme islemi gerceklesmedi...Eger adreslerinizi maille gonderirseniz en kisa zamanda sizlere hediyelerinizi ulastiririm...Ayrica bu cekilise katilan, yorum birakan herkese cok tesekkurler!

                           

6 yorum:

zeynep78 dedi ki...

tebrik ederim arkadaşlar,darısı başımıza olsun inşallah :)

Adsız dedi ki...

Aaa çok teşekkür ederim :) Bu benim ilk hediye kazanma olayım oluyor :) Tabuları yıktım sizinle :) Adresi gönderiyorum :)

İSTANBUL'DAN AMERİKA'YA..İKİ AYAKLI DÜNYAM, BİR ORADA BİR BURADA.. dedi ki...

aaaaa inanamıyorummm!!! hayatımda ilk defa blogdan ödül kazandım..çoook teşekkür ediyorum canım, bu arada gezi yazılarını severek okuyorum ve devamını bekliyorum :))

Adsız dedi ki...

Kargo ile mi göndereceksiniz? Bir de Amerika'da yaşıyorsunuz sanırım oradan mı gelecek kargo :D

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

sevgili papatya bahcesi ve sound of the rain oncelikle tekrar tebrik ediyorum....Hayatta her zaman sansli olmanizi diliyorum :)Suan da 2 ayligina Ankaradayim su adrese nukatellla@gmail.com adreslerinizi mail atarsaniz en kisa surede ulastiririm...bir de 3-4 gun istanbulda olucam papatya bahcesi oradasin sen snrim? saund of the rain sende ordaysan bana mail atarsan sevinirim...Sevgiler

Adsız dedi ki...

Adresi göndermeyi denedim ama geri döndü, sonra tekrar deneyeceğim göndermeyi. Bu arada PAPATYA BAHÇESİ nin de ilk hediye kazanması imiş. Benim de öyle daha önce de yazdığım gibi. Bu durumu da bir kez daha sevindim. Hiç kazanmamış 2 arkadaş kazanmış oldu :)