7 Haziran 2010 Pazartesi

Philly Chease Steak...(Turkish Doner)







Turkiye lezzetleri'nin ozlemini cekerken, ucundan kiyisindan da olsa doneri andiran bu lezzetle her ozleyisimizde idare ettik...Yok ama gercekten ozledigim lezzetler burada olan turk lokantalarda bile tut-mu-yor. Yukaridaki ekmek arasinin buradaki adina gelince oldukca unlu ''philly cheese steak'' kendileri...
Yukari resimdeki yer  ise  ''saad's halal restaurant'' adinda bir pakistanli musluman'in actigi amerikan usulunde  bir fast foodcu...Malum et konusunda hassas davrandigimiz icin secim sansimizda oldukca sinirli oluyor.En son gidisimizde ayranimizida yanimizda goturduk orada var ama, onun tadi tutmuyor maalesef...(tipki buradaki bazi turk lokantalilarinin yabanci musterileri icin icki servisi yapmayip,sadece ickiyi kendileri getirirlerse icebildikleri gibi oldu bizim durum...)
Iste Saad's'in meshur slogani.....


Aslinda sahibinin ilgic kurallari da var, mesala iceride cep tel.kullanmak yasak isaretlerle uyarilar var konusursaniz uyariliyorsunuz, siparis verirken kibar olmazsaniz uyariliyorsunuz, visa kartiyla degil pesin parayla oduyorsunuz(cunku visa kartina komisyon aliyor),iceride yuksek sesle konusup geyik yapmak da yasak, siraya gecmezseniz siparisiniz alinmiyor ve yine uyariliyorsunuz...

*Bu arada elf urunleri cekilisimiz 30 hazirana kadar devam ediyor.
Katilmak isteyenler buraya tiktik lutfen.


3 yorum:

AYÇA dedi ki...

Herseyi anladım da cep telefonu niye yasak? Millet burada müşteri gelsin diye yapmadığı kalmıyor oralarda durum ne kadar farklı.
Yemek konusunda sana katiliyorum. Demir'den fırsat bulamadığım zamanlarda disarda atistiriyoruz 2 gün olsa bile ev yemeğini özlüyorum. Ama ben orada olsam burayı aramam bana mc donalds yeter. Neyse ki gelmenize az kaldı simdiden hazırlıkları baslat bence :)

Adsız dedi ki...

ahaha kuralları katıymış amcanın :)
yahu ne kadar özlesen de onca eziyet çekilmez canım o ne öyle :))

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

ayca cnm evet sabi kati iste sacma kurallari var ses olmasini istemiyor,bir kere esimi uyardi bile...mekan kucuk ondan tedirgin sanirim :)

cerenkiral,haklisin cnm ama maalesef ozlem psikoloji cok farkli oluyor ben de ole diyordum ama gel gorki olmuyor...