20 Eylül 2011 Salı

Sarjli el supurgesi tavsiyesi olan?



Pratik ve cekim gucu iyi olan birde estetik olan ,sarjli el supurgesi ariyorum...Marka olarak Fakir iyi gibi gozukuyor,ancak kullanan aradaslara soruyorum onereceginiz, memnun kaldiginiz bir sarjli el supurgesi var mi?
Simdiden tesekkurler :)

15 yorum:

Funda Ceyhan dedi ki...

Beyaz eşyalarımızı alırken Arçelik hediye olarak şarjlı bir el süpürgesi vermişti, çekim gücü eh idare eder belki ama çok da gerekli olmayan bir şey bence şekerim.. İhtiyaç dahilinde değilse pek tavsiye etmem ben.

Unknown dedi ki...

Doğru bir seçim yapmışsın canım Fakirden şaşma derim ben, çekim gücü çok kuvvetli benim kedim olduğu için Fakir kullanıyorum çokta memnunum...Gözüm kapalı tavsiye ederim...

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Bende Fakir de var,Dyson da... İkisi de 5 para etmez maalesef :( Yalnız benim evdeki sorun kızların tüy sorunu sen hangi amaçla almak istiyorsun ,önce onu belirlemek gerekiyor.

Aslı dedi ki...

Bizimki Fakir RCT 108, evde köpeğimiz olduğu ve bu süpürgenin de gücü yüksek olduğu için evlenirken alıştım, 3 yıldır kullanıyoruz ve tavsiye ederim :)

AYÇA dedi ki...

Bu tavsiyeye benimde ihtiyacım var. Gorsellik yönünden rowentayi çok beğenmiştim. Ama nasıl bilmiyorum. Tamda bugün arkadasımda fakirin süpürgesi vardı. Hem mini boyu hem de uzunu. Çok kullanışlı çok memnunum dedi. Fakir iyi gibi bencede :) ama kullanıp, başka önerin olursa bana da söylersen Sevinirim :)

lillarelli dedi ki...

bosh move 2in 1 çok memnunum tavsiye edilir:)blogta bile bahsetmeyi düşünüyorum
http://lillarelli.blogspot.com/

fattosh dedi ki...

selam cnm
ben yazin anneme hoover den aldim baya da bi arastirmistim en son bunda karar kildim gorunusu de cok shik islevide ordaykende kullandim . tavsiye ederim ;)

pempe gönlüm sende dedi ki...

genelde okadar çabuk bozuluyorlarki:(

Turta Tadında Yaşamak dedi ki...

merhaba canım.. ben bosch kullanıyorum, 14W çekim gücü olan bir modeli, tam adını hatırlayamadım ama çok memnunum, gönül rahatlığı ile tavsiye ederim bosch'u ;)

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

Tum yorum yazanlara tesekkur ederim az cok fikir sahibi oldum..dun de epey arastirmistim.haftasonu bir karar verip almayi dusunuyorum... Aldiktan sonra sizlerle fikrimi mutlaka paylasirim ...

Adsız dedi ki...

canım bende fakir var belki daha iyi çekim gücü olan vardır ama ben bundan çok memnunum pratik oluyor her eve lazım:)) mesela biryere kırıntı fılan döküldü alıyorum elime şipşak bitiyo kim çıkartıcak da süperge yapıcak :))

filiz kuzey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
filiz kuzey dedi ki...

canım bende fakir kullanıyorum ve memnunum pratik oluyor biryere kırıntı filan döküldü mesela misafirin var hemen alıyosun eline şipşak bitiyor süpürgeyimi çıkartıcaksın bide:D

AYÇA dedi ki...

Bu arada en iyisi elektro luxmus. Sonrada miele. Almak için araştırdım ama fakirde gunü kurtarır :)

merve dedi ki...

mrb..bloğunuzu bugün keşfettim..çok güzel ve keyifli :) bende fakir rct 144 var çok memnunum evlenmeden önce annemlerde vardı 2 yıl kadar kulandık benmde 6 ay oydu alalı çok memnunum pratik çekim gücü de çok iyi tavsiye ederim..
merve