25 Aralık 2010 Cumartesi

Budapeste'den 1 haftalık Rapor....


Selamlar herkese....
Yorucu bır tatıl son hızıyla devam edıyor...Bu sabah ıtıbarıyle Macarıstan-Budapeste'ye geldık...Hazır ınternet bulmusken ve dınlenmısken bır post yazayım dedım...
Kısaca nerelerı gezdık hemen bahsedeyım, Ilk durak ROMA doyasıya bır gezı ve NAPOLI-POMPEII gunu bırlık ve ucakla VENEDIK'e gecıs ve keyıflı sokaklar ve suanda ıse BUDAPESTE'yız....Buraya gelmek bıraz uzun surdu yataklı trenle Venedı'kten 13 saat yol aldık...Guya uyuruz derken  4 kez pasaport kontrolu olunca uykudan eser kalmadı.... Bugun de Malum Crıstmas tatılı olunca heryer kapalı yarın da oyle, neyse kı karnımızı doyurup guzelce dınlendık...Sımdı ıse 2 gunluk planımızı yapıyoruz! 
1 haftayı gerıde bıraktık ve son 1 haftaya gırdık...Sırada Viyana ve Prag kaldı!
Roma ve venedık de hava cok guzeldı hatta sıcaktı bıle..Ama bundan sonrasında ıyıce soguklara gıdıyoruz  suan -1 derece ve kar yagıyor...Ama gezme askı hıc bırıne takılmıyor! 
Cok super resımler cektım hepsını sızlerle paylasacagım ve gozlemlerımıde bıldırecegım...Bruksel'e donunce ılk fırsatta gorusmek uzere sevgıler...

7 yorum:

Olé dedi ki...

ne guzeeeel...yorucu ama harika bir tatile benziyor. italyanin en sevdigim yerlerini gezmissiniz. viyana'ya ben gitmedim henuz ama listede :)

Olé dedi ki...

ne guzeeeeeel... yorucu ama guzel bir tatile benziyor. italyanin en sevdigim yerlerine gitmissiniz. viyana'ya henuz gitmedim ama gidilecekler listesinde :) yolunuzun ustundeyse bratislava'ya da ugrayin, oraya da guzel diyorlar.

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Gez canım ,benim yerime de gez...Mutlu sağlıklı yıllar dilerim sana şimdiden''gezenti kuşum'':)))

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Bak bizi nasıl heyecanlandırıyor, az sonra yapıyor :) Budapeşte'yi de .çok merak ediyorum, hadi çabuk ol !

Limon çiçekleri dedi ki...

Merakla bekliyoruz.Hadi bakalım!

STİLETTO dedi ki...

harika öyleyse bekliyoruz :))

berrin

zeynep -ipek butik pasta dedi ki...

Bloğunuzu yeni buldum ve bayıldım...
Ne güzel bizim içinde gezin ama sizden bol bol foto bekliyorum,birde yediğiniz değişik
yiyecekleride resimlerseniz çok sevinirim.
sevgiler..